Gör karriär som prop trader hemifrån (TK Traders Audition)

audition evaluering prop trading tk traders Apr 22, 2022

Traders.. Prop trading är en otrolig möjlighet för dig som är disciplinerad, dedikerad till att bli den bästa tradern du kan bli och vill göra karriär som trader.

Idag lanserar vi TK Traders Audition, den bästa möjligheten för dedikerade traders att slå sig in i prop trading världen, bli finansierade traders med riktigt bra villkor. När du visat att du kan generera avkastning och samtidigt hantera risk i vår Audition blir du placerad direkt i prop firman och får betalt för prestation.

  • Handla hemifrån
  • Allokerat kapital upp till $1 000 000
  • Behåll 75% av nettovinster
  • Inget personligt ansvar för förluster
  • Dedikerat team och live trading floor för support och daglig kontakt

Det här några av fördelarna med att  bli finansierad prop traders genom TK Traders. Så vad är nackdelarna?

Vem som helst blir inte en finansierad prop trader, faktum är att vår Audition är utvecklad för att ge alla samma chans att visa sina färdigheter och bli kontrakterad trader.

Klarar du testet - Blir du kontrakterad och får handla live kapital med 75% profit split till din fördel, no questions asked.

Hur fungerar TK Traders Audition?

Många Remote prop firms idag har tidsbegränsade evalueringar där traders i princip måste ta hög risk för att hinna att nå target inom tidsramarna, vi har sett hur detta framhäver dåligt tradingbeteende.

Många firmor lever också enbart på avgifterna som traders betalar för att få göra sin evaluering, därför kan det vara mer lönsamt för firman att sätta gränser så som tid, kontinuitetsregler etc.

Vi tänker annorlunda.

Vårt mål är att identifiera och utveckla riktigt duktiga traders, det är mest lönsamt både för dig som trader och för oss.

Därför ser våra regler ut såhär:

  • Ingen tidsgräns: Nå target på en dag, eller två år.
  • Stop loss i varje trade
  • Förlora inte mer än 5% av kapitalet
  • Förlora inte mer än 4% på en dag
  • Generera 10% avkastning

Håll trades över natten, men stäng över helgen. Det är allt. Så länge reglerna inte bryts är du kvar i gamet.

Reglerna i vår audition är precis samma som gäller för de som blir kontrakterade traders och handlar live kapital.

Under Audition följer du din progress direkt i vår dashboard, enkelt översikt över resultat med live uppdateringar, regler och hur långt det är kvar.

Bygga kapital och hållbarhet

En unik funktion gällande risk management är vår MAX drawdown lock-in funktion, från början är en traders max DD 5% men så fort en trader genererat 5% avkastning låses max DD in på startkapitalet.

Det ger dig som trader chansen att bygga kapital och långsiktighet som prop trader.

Exempel:

 

En trader börjar med $100 000 och generar 5% avkastning ($105 000), den max tillåtna drawdown följer med kontots high watermark, vilket innebär att den nu är på $100 000.

Här stannar den.

Ponera att tradern fortsätter generera avkastning och kontot växer till $128 000, MAX DD är fortfarande låst på $100 000 och där stannar den.

Från början hade tradern $5000 tillåten max loss, nu är den på $28 000.

Den här modellen är utvecklad för att stimulera bra traderbeteende, inga targets, ingen stress att "scala kontot"... Bara fortsätt handla, ta ut din del av det som är över startkapitalet (eller ha kvar den och bygg kontot) och prestera som en riktig professionell trader.

Skulle du vilja kan du hålla ett konto av varje storlek, dvs ett 50k, 100k,250,500k,1M men inte flera av samma.

 Läs mer och starta din audition här nu

Svar på teknikfrågor etc finner du via länken över och om du har frågor som ej besvarats kan du mejla oss eller boka in ett samtal för att ta reda på om vår möjlighet matchar dig.

Väl mött, lycka till - let's go!

-TK Traders

Få nya artiklar, verktyg och material för traderutveckling först av alla?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev nu direkt. 

Vi hatar SPAM. Vi delar inte din information med tredjepart.

Riskvarning: Handel i valuta, cfd:er eller andra derivatinstrument innebär hög risk och är inte för alla. Man kan förlora hela eller mer än det investerade beloppet. Riskkapital är pengar som man har råd att förlora utan inverkan på ens livsstil eller ekonomiska situation. Endast riskkapital bör användas för handel och enbart de med tillräckliga medel för handla i marknaden för överväga det. Historiska resultat är inte nödvändigtvis en indikation på framtida resultat och innehållet på denna hemsida uppmanar inte till någon handel i marknaden. Innehållet på den här hemsidan och tillhörande kanalen är enbart för utbildningssyfte. Recensioner och eventuella resultat som publiceras på den här hemsidan är ingen indikation på vad som är möjligt för dig utan är högst individuellt. Psvan Invest AB är ingen licensierad finansiell rådgivare och ingen information ska tas som direkta investeringsråd, rådgör med licensierad rådgivare vid behov. All handel sker på eget bevåg och på egen risk och Psvan Invest AB tar inget ansvar för användande av denna information.