Nästa steg i din trading karriär: Prop trading hemifrån

 

 

GRATIS E-BOK

Lär dig exakt vad som krävs, vad du kan förvänta dig och hur du undviker de största misstagen traders gör i det praktiska testet.

  • Välkommen till prop trading branschen
  • Starta din egen business som prop trader
  • Förberedelser 
  • Få ditt första kontrakt att handla firmakapital
  • Livet som prop trader (Din utveckling)

Och mer..

 

 

 

Få e-boken "Lyckas som prop trader hemifrån" gratis nu.

Matematiken bakom korrekt risk för prop trading, undvik det största misstaget andra gör och hitta långsiktighet i din karriär som prop trader.

Vi skickar ingen spam, avregga dig när som helst.

Riskvarning: Handel i valuta, cfd:er eller andra derivatinstrument innebär hög risk och är inte för alla. Man kan förlora hela eller mer än det investerade beloppet. Riskkapital är pengar som man har råd att förlora utan inverkan på ens livsstil eller ekonomiska situation. Endast riskkapital bör användas för handel och enbart de med tillräckliga medel för handla i marknaden för överväga det. Historiska resultat är inte nödvändigtvis en indikation på framtida resultat och innehållet på denna hemsida uppmanar inte till någon handel i marknaden. Innehållet på den här hemsidan och tillhörande kanalen är enbart för utbildningssyfte. Recensioner och eventuella resultat som publiceras på den här hemsidan är ingen indikation på vad som är möjligt för dig utan är högst individuellt. Psvan Invest AB är ingen licensierad finansiell rådgivare och ingen information ska tas som direkta investeringsråd, rådgör med licensierad rådgivare vid behov. All handel sker på eget bevåg och på egen risk och Psvan Invest AB tar inget ansvar för användande av denna information.